Chelsea, Arsenal, Eintracht Frankfurt şi Valencia, calificate în semifinalele Europa League

Chelsea, Arsenal, Eintracht Frankfurt şi Valencia, calificate în semifinalele Europa League
Cluburile engleze Chelsea, Arsenal, formaţia germană Eintracht Frankfurt şi echipa spaniolă Valencia s-au calificat în semifinalele Europa League la fotbal, după meciurile din manşa secundă a sferturilor de finală, desfăşurate joi seara.
Semifinalele competiţiei vor fi Valencia – Arsenal şi Chelsea – Eintracht.
Valencia a dispus cu 2-0 de Villarreal, prin golurile marcate de Toni Lato (la primul gol ca senior) şi Daniel Parejo (din lovitură liberă). „Liliecii” au deschis scorul după o greşeală a tânărului fundaş dreapta român Andrei Raţiu, debutant în prima echipă a „Submarinului galben”. Raţiu a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în min. 61.
Arsenal a învins-o pe Napoli şi în deplasare, cu 1-0, după 2-0 la Londra. „Tunarii” au câştigat prin golul marcat de Lacazette, din lovitură liberă. Fundaşul român Vlad Chiricheş a evoluat tot meciul la Napoli. Meciul de pe San Paolo a fost arbitrat de românul Ovidiu Haţegan.
Cheslea a întrecut-o pe Slavia Praga cu 4-3, după 1-0 în Cehia. Londonezii au avut 4-1, dar Slavia, fără românul Alexandru Băluţă în lot, s-a apropiat la 4-3. Pedro a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, iar Giroud a contribuit pentru „Blues” cu un gol (al 10-lea al lui în acest sezon de Europa League) şi două assist-uri. La Slavia, Sevcik a marcat două goluri şi a pasat decisiv la al treilea, iar Soucevk a avut un gol şi două pase de gol.
Eintracht a trecut cu 2-0 de Benfica, după ce lusitanii câştigaseră în tur cu 4-2. Echipa din Frankfurt s-a impus prin golurile marcate de Kostic şi Rode, calificându-se graţie golurilor marcate în deplasare.

Rezultate:

Chelsea Londra – Slavia Praga 4-3
Au marcat: Pedro Rodriguez 5, 27, Simon Deli (autogol) 9, Olivier Giroud 17, respectiv Tomas Soucek 26, Petr Sevcik 51, 54.
În tur: 1 -0.
Eintracht Frankfurt – Benfica Lisabona 2-0
Au marcat: Filip Kostic 37, Sebastian Rode 67.
În tur: 2-4.
SSC Napoli – Arsenal Londra 0-1
A marcat: Alexandre Lacazette 36.
În tur: 0-2.
Arbitru: Ovidiu Haţegan (România).
Valencia CF – Villarreal 2-0
Au marcat: Toni Lato 13, Daniel Parejo 54.
În tur: 3-1.
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.